LÉPÉSEK

MUNKAFOLYAMAT


1. KAPCSOLATFELVÉTEL

Első lépésben Ön felveszi velünk a kapcsolatot, melyre mi rövid időn belül reagálunk. Ha telefonon keresne, de nem ér el minket, ne csüggedjen, amint tudjuk visszahívjuk Önt!

2. AJÁNLATTÉTEL

Kialakítjuk a számára leginkább megfelelő ajánlatot, hogy csak azért fizessen amire valóban szüksége van, ezzel elkerülve a rejtett költségeket!

3. ELKÉSZÍTÉS

Elkészítjük az Ön által kért dolgokat, majd eljuttatjuk Önnek azt, még az elkészítés nappján. Természetesen amint a munka elkészült értesítjük Önt E-mail-ben és telefonon is.

4. GARANCIA

Ha bármilyen problémát találna jelezze felénk, és mi azonnal javítjuk. Munkánkra teljeskörű pénzügyi garanciát vállalunk!

Bemutatkozás

OLVASSA EL BEMUTATKOZÁSUNK


Cs és K Kft

Vállalatunk több mint 2 évtizede van jelen a magyar piacon. Kisvállalkozásként indult, majd folyamatosan egyre növekedtünk, bővültünk. Alkalmazottaink a legjobbb szakemberek közé tartoznak, munkájukra igényesek és büszkén mondhatom, sosem hibbáznak. 

Fennállásunk óta rengeteg alkalmi és állandó ügyfelet szereztünk. Állandó partnereink száma mára már többb mint 50 magyar nagy és kisvállalat, valamint több mint 50 magánvállalkozás.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Tekintse meg szolgáltatásaink listáját, ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot Telefonon, E-mail-ben, vagy személyesen!


Bright and Colorful

KÖNYVELÉS

Vállalatunk egyik fő profilja. Nagy odafigyeléssel és tapasztalattal végezzük. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, és munkájukra sosem volt panasz.

Easy To Customize

BÉRSZÁMFEJTÉS

Vállaljuk vállalatok, magánszemélyek havi és hóközi valamint éves és évközi bérszámfejtésének elkészítését akár rövid határidővel is.  

Modern & Powerful

TB ÜGYINTÉZÉS

Vállalatunk segít Önnek a teljeskörű társadalombiztosítási ügyintézésben tanácsadástól kezdve egészen az elbírálásig.